Управління освіти
       • Керівництво
       • Підрозділи управління
       • План роботи. Звіти. Колегії
       • Державні закупівлі
       • Бюджет
       • Прозорість та інформаційна           відкритість закладів освіти
       • Документи, розпорядження,
          листи

       • Накази
       • Кадри
       • Вакансії
       • Очищення влади (люстрація)
       • Запобігання корупції
       • Освіта для дітей з тимчасово
          окупованих територій


      • Учитель року
      • Атестація
      • Педагогічна майстерня
      • Інноваційна діяльність
      • Інклюзивна та спеціальна освіта
      • Партнерство в освіті
      • Методична допомога
      • Олімпіади. МАН. Конкурси
      • ЗНО, ДПА

   Інклюзивно-ресурсний центр № 4
   Інклюзивно-ресурсний центр № 13
   Районна профспілка освітян

    Школи, лiцеї, гiмназiї, НВК
    Дошкільні навчальні заклади
    Позашкiльнi заклади
    РАДА «ДНІПРО»

    Інформаційна лінія
    Об'яви
    Книга відгуків

    Звернення громадян

    Національно-патріотичне    виховання юного покоління

    Контакти:

Поштова адреса:
02105,  м. Київ-105,
пр. Миру, 6-А
Тел.: +38(063)319-78-00
Email: dniprosvita@kmda.gov.ua


Міністерство освіти і науки України

Київська міська державна адміністрація

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Дніпровська районна влада

Нова українська школа

Київський університет імені Бориса Грінченка

Інститут післядипломної освіти

Освітня карта Києва

Київський Палац дітей та юнацтва

Український центр оцінювання якості освіти

Київська Мала академія наук

Україна – НАТО

Консультації з громадськістю

Сучасні заклади освіти - 2024



На головну На головну  
Зробити початковою Зробити початковою  
Додати у вибране Додати у вибране  
Реконструкція школи № 42 Дніпровського району

02/09/2019  |  Відкриття СЗШ № 42 

 фоторепортаж події


 2 вересня 2019 року. Саме в цей день середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 42 м. Києва гостинно відчинила двері для майже тисячі учнів, які з нетерпінням чекали на цю урочисту мить – відкриття школи після реконструкції.

Докладніше→


22/08/2019  |  Віталій Кличко: «2 вересня ми відкриємо нову школу в Дніпровському районі»

  2 вересня в Києві відкриють нову, енергоефективну та «розумну» школу в Дніпровському районі на вулиці Хорольській, 19. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час перевірки завершення будівельних робіт.
  «Зараз ми знаходимося в оновленій школі на вулиці Хорольській. І хоч ми говоримо, що цю школу реконструювали, але насправді, побудували заново. Школа буде комфортною та сучасною. На зразок енергоефективної та «розумної» школи №334 на Харківському масиві, яку ми відкрили минулого року. І, до того ж, найбільшою школою в Києві та однією з найбільших шкіл в Україні. Навчатимуться тут більше тисячі школярів. 2 вересня, в понеділок, запрошуємо і батьків, і учнів у нову і гарну школу», – додав Віталій Кличко.
  Наразі на об’єкті завершують ремонтні роботи, встановлюють сантехніку, а також обладнання в спортивних залах, актовому залі, тривають роботи з благоустрою території. Сьогодні на об’єкті працює понад 300 фахівців.
  Як зауважив мер Києва, раніше тут функціонувала стара двоповерхова будівля школи, зведена більше 100 років тому. Її демонтували і звели нове, сучасне 4-поверхове приміщення.
  Школа розрахована на 36 класів. На першому та другому поверхах розмістять початкову школу, на третьому та четвертому – середню та старшу школу.
  Освітній заклад матиме три спортзали, басейн, актовий зал, бібліотеку, медичний блок, їдальню, музей, тир. Ігрові кімнати та спальні кімнати для молодших класів. У школі буде все необхідне обладнання для цікавого та ефективного навчання – інтерактивні екрани, системи для вивчення іноземних мов, комп’ютерні класи.
  Будівля – енергоефективна, зі своїм тепловим пунктом. Кожен клас обладнано датчиком температури, за допомогою якого здійснюватиметься автоматичне регулювання подачі тепла в навчальні кабінети.
  Для економії електроенергії встановлюють тільки енергоефективне обладнання та LED-освітлення.
  Школа на Хорольській буде зручна для людей з інвалідністю – тут облаштували входи у будівлю на рівні землі, передбачили ліфти та пандуси. Будівля має відеоспостереження, охоронну сигналізацію, систему протипожежного захисту.
  «Ця школа №42 на вул. Хорольській – це новий стандарт навчальних закладів, який ми втілюємо в столиці. Всі школи та садки в Києві мають відповідати цим стандартам. Аби дітям було і комфортно, і цікаво навчатися», – наголосив Віталій Кличко.

Докладніше→

12/08/2019  |  Робоча зустріч щодо реконструкції СЗШ № 42 

8 серпня відбулася робоча зустріч щодо реконструкції середньої загальноосвітньої школи №42(вул. Хорольська, 19). До наради долучилися заступники голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп та Валентин Мондриївський, директор Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян, керівництво Дніпровської РДА на чолі з головою Петром Онофрійчуком, представники департаментів та управлінь КМДА, районних відділів та управлінь, Комунального підприємства (КП) з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд - УКБ», КП "Київблагоустрій", комунальної корпорації "Київавтодор", комунального об'єднання "Київзеленбуд", районних комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень, "Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва", "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва".
На сьогоднішній день завершуються роботи з укладання плитки в басейні та в харчоблоці. Завозяться меблі та обладнання. Згідно проекту встановлюють камери відеонагляду периметру та всередині будівлі. На завершальному етапі роботи з оздоблення класів та робочих кабінетів.
Наразі тривають роботи з встановлення огорожі та благоустрою території навчального закладу. Розпочато роботи з монтажу опор зовнішнього освітлення території школи та асфальтування дорожнього покриття. ПРодовжуються роботи з встановлення вікон та дверей.
Зауважимо, що середня загальноосвітня школа №42 (вул. Хорольська, 19) матиме найбільшу в Києві, серед навчальних закладів, актову залу. Придбано необхідне обладнання, а саме: екран, акустичні системи, освітлювальні прилади, проектори та ін.
Станом на 08.08.2019 повністю завершено роботи з утеплення фасаду будівлі.
Біля школи будуються спортивні площадки для гри в міні футбол, баскетбол, волейбол та бігова доріжка.
На сьогоднішній день на будівництві працюють 312 осіб (працюють у 3 зміни).

Докладніше→

08/08/2019  |  Інформуємо про хід виконання будувельних робіт СЗШ № 42 (вул. Хорольська, 19)

Станом на 19.07.2019 рік виконуються наступні роботи: облаштування благоустрою внутрішньої території, монтаж всіх мереж, утеплення фасаду, облаштування покрівлі, кладка плитки.

На теперішній час на будівництві працюють 230 робітників.

Докладніше→

18/06/2019  |  Для мешканців Дніпровського району здійснюється мрія!


1 вересня майже півтори тисячі школярів підуть у нову, сучасну і красиву школу.
Спортивна та актова зали, комп’ютеризована бібліотека, просторі класи, новий басейн – все зроблено для цікавого та насиченого навчального процесу.
На пришкільній території облаштують поле для міні-футболу, баскетбольний майданчик, бігову доріжку, яму для стрибків у довжину, майданчики для ігор та навчання правилам дорожнього руху для учнів початкової школи та вихованців групи продовженого дня.
Мабуть, кожен мріє про таку школу ;)
Школа на вулиці Хорольській, 19 у Дніпровському районі прийме учнів уже 1 вересня 2019 року.

Докладніше→

03/06/2019  |  42-га будується!!!! 

 
  Шановні мешканці Дніпровського району!

  Інформуємо про хід виконання будівельних робіт СЗШ  № 42 (вул. Хорольська, 19).
Станом на 03.06.2019 рік виконуються наступні роботи: монтаж всіх мереж, утеплення фасаду, облаштування покрівлі, встановлення вікон.
  На теперішній час на будівництві працюють 267 робітників.

Докладніше→

20/05/2019  |  Інформація про хід виконання будівельних робіт СЗШ № 42 (фоторепортаж події)

 Шановні мешканці Дніпровського району! Інформуємо про хід виконання будівельних робіт СЗШ № 42 (вул. Хорольська,19).
 Станом на 20.05.2019 рік виконуються наступні роботи: монтаж всіх мереж, кладка перегородок, утеплення фасаду, облаштування покрівлі, встановлення вікон.
На теперішній час на будівництві працюють 208 робітників.
 Також на Ваш огляд надаємо відео першого показового вже готового класу:

Докладніше→

03/05/2019  |  Інформуємо про хід виконання будівельних робіт СЗШ № 42 (вул. Хорольська,19)


 Інформуємо про хід виконання будівельних робіт СЗШ № 42 (вул. Хорольська,19). Станом на 03.05.2019 рік виконуються наступні роботи: монтаж всіх мереж, кладка перегородок, утеплення фасаду, облаштування покрівлі, встановлення вікон.

 На теперішній час на будівництві працюють 193 робітників.

Докладніше→

15/04/2019  |  Школі № 42 БУТИ!!!!

 
 Будівельні роботи СЗШ № 42 (вул. Хорольська,19) станом на 14.04.2019:  монтаж всіх мереж, кладка перегородок, утеплення фасаду, облаштування покрівлі, встановлення вікон. На теперішній час на будівництві працюють 187 робітників

Докладніше→

18/03/2019  |  У Дніпровському районі триває реконструкція середньої загальноосвітньої школи № 42 по вул. Хорольській, 19

 

 У Дніпровському районі триває реконструкція середньої загальноосвітньої школи № 42 (вул. Хорольська,19). Це найстаріша школа лівого берега м. Києва, яка була побудована ще у 1946 році. Першу добудову до школи здійснено у 1974 році.
 У 2008 році було розпочато реконструкцію приміщення школи на виконання рішення Київської міської ради № 354/411 від 21.12.2006 «Про необхідність будівництва (реконструкції) до існуючої школи № 42», згідно якої були виконані будівельні роботи з улаштуванням шпунтового ряду між діючим корпусом і спроектованим корпусом спортивного залу, викопані котловани та в цьому ж році роботи було призупинено. Довготривалий час школа залишалась перебувати у занедбаному стані і потребувала ремонту.
За дорученням Київського міського голови Віталія Кличка згідно з розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 28.11.2011 № 2213 «Про передачу функцій замовника з реконструкції з прибудовою і надбудовою до школи № 42 на вулиці Хорольській, 19 у Дніпровському районі» визначено замовником Комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд - УКБ».
З червня 2017 року розпочато відповідні роботи, що ведуться в повному обсязі.

 Школа розрахована на 36 класів. На першому та другому поверхах розмістять початкову школу, на третьому та четвертому – середню та старшу школи. Освітній заклад матиме три спортзали, басейн, актову залу, бібліотеку, медичний блок, їдальню, музей, тир. У школі буде все необхідне обладнання для цікавого та ефективного навчання - інтерактивні екрани, системи для вивчення іноземних мов.
Будівля буде енергоефективною, зі своїм тепловим пунктом. Для економії електроенергії встановлять тільки енергоефективне обладнання та LED-освітлення.
Школа буде зручна для людей з обмеженими можливостями – тут передбачили ліфти та пандуси. Будівля матиме відеоспостереження, охоронну сигналізацію, систему протипожежного захисту.

Докладніше→

14/02/2019  |  Віталій Кличко: «1 вересня відкриємо нову школу в Дніпровському районі столиці»

 
 Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як триває реконструкція школи № 42 у Дніпровському районі столиці. Оновлення школи планують завершити в серпні цього року.

  «Це буде фактично нова школа. Комфортна і сучасна, в якій навчатимуться більше тисячі школярів. Тут, на вулиці Хорольській, функціонувала як школа стара двоповерхова будівля, зведена більше 100 років тому. Її демонтували і звели нове, сучасне 4-поверхове приміщення», – розповів Віталій Кличко.

  На сьогодні вже звели каркас будівлі, облаштували покрівлю. Виконують роботи з мурування стін та перегородок, засклення вікон, прокладання електричних мереж, мереж водопостачання, каналізації, штукатурні роботи.
  Як зауважив міський голова, кошторисна вартість будівництва – 418 млн грн.

  Школа розрахована на 36 класів. На першому та другому поверхах розмістять початкову школу, на третьому та четвертому – середню та старшу школу. Освітній заклад матиме три спортзали, басейн, актовий зал, бібліотеку, медичний блок, їдальню, музей, тир. У школі буде все необхідне обладнання для цікавого та ефективного навчання – інтерактивні екрани, системи для вивчення іноземних мов.

 Будівля буде енергоефективною, зі своїм тепловим пунктом. Для економії електроенергії встановлять тільки енергоефективне обладнання та LED-освітлення.

 Школа на Хорольській буде зручна для людей з обмеженими можливостями – тут передбачили ліфти та пандуси. Будівля матиме відеоспостереження, охоронну сигналізацію, систему протипожежного захисту.

  «Минулого року ми відкрили найкращу в Україні, енергоефективну та «розумну» школу № 334 на Харківському масиві. Нова школа на Хорольській буде не гіршою. Це – новий стандарт навчальних закладів, який ми втілюємо в столиці. Адже ми розуміємо, що найважливіші інвестиції – це інвестиції у наших дітей, в їх розвиток і навчання. Тому ми вкладаємо значні кошти в будівництво і реконструкцію шкіл та дитячих садків», – сказав мер столиц

Докладніше→



 

 

 




    Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   

© 2009-2023. Інформаційна підтримка IT-SOURCE