Управління освіти
       • Керівництво
       • Підрозділи управління
       • План роботи. Звіти. Колегії
       • Державні закупівлі
       • Бюджет
       • Прозорість та інформаційна           відкритість закладів освіти
       • Документи, розпорядження,
          листи

       • Накази
       • Кадри
       • Вакансії
       • Очищення влади (люстрація)
       • Запобігання корупції
       • Освіта для дітей з тимчасово
          окупованих територій


      • Учитель року
      • Атестація
      • Педагогічна майстерня
      • Інноваційна діяльність
      • Інклюзивна та спеціальна освіта
      • Партнерство в освіті
      • Методична допомога
      • Олімпіади. МАН. Конкурси
      • ЗНО, ДПА

   Інклюзивно-ресурсний центр № 4
   Інклюзивно-ресурсний центр № 13
   Районна профспілка освітян

    Школи, лiцеї, гiмназiї, НВК
    Дошкільні навчальні заклади
    Позашкiльнi заклади
    РАДА «ДНІПРО»

    Інформаційна лінія
    Об'яви
    Книга відгуків

    Звернення громадян

    Національно-патріотичне    виховання юного покоління

    Контакти:

Поштова адреса:
02105,  м. Київ-105,
пр. Миру, 6-А
Тел.: +38(063)319-78-00
Email: dniprosvita@kmda.gov.ua


Міністерство освіти і науки України

Київська міська державна адміністрація

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Дніпровська районна влада

Нова українська школа

Київський університет імені Бориса Грінченка

Інститут післядипломної освіти

Освітня карта Києва

Київський Палац дітей та юнацтва

Український центр оцінювання якості освіти

Київська Мала академія наук

Україна – НАТО

Консультації з громадськістю

Сучасні заклади освіти - 2024



На головну На головну  
Зробити початковою Зробити початковою  
Додати у вибране Додати у вибране  


Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови
Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови
Адреса: 02094, м. Київ, проспект Леоніда Каденюка, 19
приміщення старшої школи;

02094 м. Київ, проспект Леоніда Каденюка, 17-а приміщення початкової школи.

Телефон: +380633197408, +380633197427, +380633197482

E-mail: mssh129@ukr.net

Веб-сайт: spetsializovana-shkola-129.webnode.com.ua


Профіль:

вивчення англійської мови (поглиблено), німецької мови, китайської мови

 Інформація про школу:

Школа №129 - освітній заклад, центром якого є концептуальні змістові й технологічні засади розвитку прикладних предметних компетенцій для формування життєвих компетентностей у здобувачів освіти, освоєння ними технології життєвих досягнень і вирішення професійних проблем шляхом реалізації внутрішнього потенціалу, інтеграції в демократичне суспільство з ринковою економікою.

Стратегія розвитку закладу - надання рівних можливостей для отримання освіти й відповідного рівня знань, навичок учнями.

Розвиток освітнього середовища, очікувана реконструкція приміщення школи і перетворення його на сучасний заклад освіти - запорука успіху в реалізації стратегії розвитку освітньої установи. Сформульовано планове завдання та надані передпроєктні пропозиції для реконструкції приміщення старшої школи за адресою проспект Гагаріна,19.

Оновлено приміщення початкової школи за адресою проспект Гагаріна,17-А, а саме: сучасно обладнані затишні, зручні класи, санітарні кімнати, цікаві ігрові куточки, спальні, їдальня, медпункт.

З метою поширення інноваційного досвіду й подальшого вдосконалення пошукової роботи на тему «Впровадження моделі громадсько-активної школи» установі надано статус експериментального навчального закладу регіонального рівня.

У 2019 році заклад став учасником проєкту «Школа у лікарнях», розпочавши навчання дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні у відділенні для хворих з опіками та відмороженнями Київської міської клінічної лікарні №2.

На виконання проєкту «Право на освіту» здійснюється педагогічний патронаж із навчання хворих дітей удома, працюють два інклюзивні класи, створено ресурсну кімнату.

У школі вивчається англійська мова поглиблено, а німецька та китайська мови як другі іноземні.

Школою укладено меморандум про співпрацю з департаментом Оксфордського Університету, що засвідчив долучення СШ №129 до Програми Oxford Quality. Цей меморандум про домовленість окреслює основні напрями співробітництва між Oxford University Press та школою упродовж наступних трьох років. Департамент Оксфордського Університету має намір забезпечити навчальний заклад матеріалами, які будуть направлені на подальше успішне вивчення учнями англійської мови.

Для підтримки та розвитку професійного рівня вчителів, ефективного виконання освітніх програм у напрямку формування мовленнєвої компетентності здобувачів освіти школа №129 є партнером представництв таких видавництв, як: Мacmillan education, Oxford University Press, Pearson, Cambridge University Press. Учителі регулярно відвідують тренінги, майстер-класи, семінари: "Approaches to Culture with 21st Century Teens", організований та проведений науково-методичним центром видавництва Oxford University Press; "Growing up with grammar", організований спільно з науково-методичними центрами видавництва Pearson та компанії Dinternal -Books; «Принципи корекції на уроках англійської мови», організований Міжнародним освітнім центром Pearson-Dinternal; "Jugendliche lernen anders (Молодь навчається інакше)", «Нові тенденції у викладанні німецької мови», проведені науково-методичним центром видавництва Hueber; тренінг «Сертифікат В1 з німецької мови для підлітків», майстер-клас на тему «Europa? Ich will es wissen», організовані та проведені науково-методичним центром інституту Гете у Києві. Окремі учні успішно склали на базі СШ №129 тест інституту Гете за рівнем А1 (7 клас), А2 (9 клас) та отримали сертифікати А1, А2 з німецької мови для підлітків.

У рамках співпраці з департаментом Оксфордського Університету та згідно з укладеним меморандумом учителі школи взяли участь у тренінгу "Oxford Teachers' Academy Mentoring Skills" - «Навчання навичок управління персоналом у навчальному закладі», який проводив викладач-тренер Департаменту безперервної освіти Оксфордського Університету Мартін Кларк. Програма тренінгу створена та схвалена відділом безперервної освіти Оксфордського Університету і є одним з напрямків Оксфордської Академії вчителів (ОТА). Після закінчення курсу заступник директора отримала сертифікат про підвищення кваліфікації, затверджений відділом безперервної освіти Оксфордського університету.

У напрямку вивчення китайської мови та долучення до викладання педагогів-носіїв мови школа співпрацює з Інститутом Конфуція Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка, Київським культурно-мовним центром Нанкінського університету, Київським університетом імені Бориса Грінченка.

Формується система безперервного навчання вчителів з інформаційної грамотності. 35 учителів пройшли навчання Microsoft у школі, STEM навчання від Microsoft в Britannica School, педагоги відвідали Освітні дні Microsoft в Україні, Школу тренерів з Minecraft Education Edition, Liberal Arts.

Учителі СШ № 129 - постійні учасники освітніх форумів: «Лідерство в освіті», «Кліматична освіта», «Соціально-емоційні навички ХХІ століття», (не)конференцій у форматі EdCamp .

На базі СШ № 129 м. Києва у березні 2019 року була проведена афілійована (не)конференція у форматі EdCamp «НУШ - півроку потому». Учителі школи були учасниками магістральних (не)конференцій у форматі EdCamp в Одесі та Харкові.

Реалізовані загальношкільні проєкти: «Я, родина, Україна, світ», «Історична мапа України», «Київ в особистостях», «Трансформація мікрорайону «Аварійний» (до 50-річчя Дніпровського району), започатковано фестивалі сімейного дозвілля «Родинофест», «Schoolfest» (до 60-річчя школи), створено учнівське наукове товариство «APPLE+», шкільний театр «ДІОНІС».

З натхненням школярі взяли участь у військово-патріотичній грі «Сокіл-Джура». У навчальному закладі реформована структура органу учнівського самоврядування, розвивається школа лідерства, модернізується шкільна газета «Класні новини», що відзначила 20-річний ювілей, працює комунікативний «Євроклуб», у якому учні спілкуються англійською, китайською та німецькою мовами.

Активно реалізуються спільні з Громадською організацією «Ла Страда - Україна» проєкти у напрямках протидії торгівлі людьми, протидії насильству в сім'ї, протидії булінгу, захисту прав дітей, гендер- і правозахисту. Школа співпрацює зі шкільним поліцейським.

У СШ № 129 з учнями проводять виховні бесіди, на які запрошують письменників, артистів, співробітників служб з надзвичайних ситуацій, батьків.


Філософія: 

     Оволодіння учнями іноземними мовами сприяє міжособистісній взаємодії молоді в умовах світового простору. Для цього старшокласники вивчають спецкурси: бізнес-англійську мову, країнознавство Великої Британії та США, технічний переклад, англійську літературу. Рівень володіння школярами іноземною мовою на кінець 11 класу відповідає рівню В1+ згідно з Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти.
 
ОРГАНИ САМОВРЯДУВАННЯ: педагогічна рада, рада школи, піклувальна рада, рада старшокласників. Друкований орган ради старшокласників – газета "Класні новини”. З 1993 в школі працює шкільна психологічна служба. Психолог школи: Круковська Вікторія Володимирівна - випускниця КДУ. Соціальний педагог школи: Жила Дмитро Володимирович. В школі працює Рада з профілактики правопорушень. Учнів-правопорушників немає.


Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови

 





Співробітники
  Гудзь Ірина Валеріївна
       Директор

  Вербицька Наталія Анатоліївна
       Заступник директора з НВР

  Бугаєнко Ірина Францівна
       Заступник директора з НВР

  Ігнатенко Ірина Олексіївна
       Заступник директора з НВР

  Максименко Інна Анатоліївна
       Заступник директора з виховної роботи

  Заєць Олена Олександрівна
       Заступник директора з адміністративно-господарської роботи

  Козлова Оксана Анатоліївна
       Соціальний педагог

  Круковська Вікторія Володимирівна
       Психолог



 

 

 




    Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   

© 2009-2023. Інформаційна підтримка IT-SOURCE